Rouw- en Trouwdiensten

TrouwlocatieIMG

Onze romantische kerk, met de authentieke uitstraling van 1641 is een geliefde plek om het burgerlijk gesloten huwelijk kerkelijk te bevestigen.

Bij een trouwdienst wegen de inzichten van het bruidspaar zwaar in de wijze, waarop de dienst vorm en inhoud krijgt. Het bruidspaar hoeft geen lid van onze gemeente te zijn, noch er te wonen, om een trouwdienst in onze kerk mogelijk te maken.

Onze gastvrijheid willen we graag tonen door met het bruidspaar te bespreken wat de mogelijkheden zijn. De dienst kan geheel door ons verzorgd worden. De predikant zal dan met het bruidspaar een aantal gesprekken ter voorbereiding voeren. Maar het is ook mogelijk dat het bruidspaar een eigen predikant en/of organist kiest.

Er zijn in onze kerk maximaal 120 zitplaatsen.

IMG

 

Rouwlocatie

Onze kerk met zijn intieme sfeer is ook uitstekend geschikt voor moeilijk gebeurtenissen in ons leven. De opstelling van banken en stoelen geven de aanwezigen het gevoel dicht bij elkaar te zijn. Dit vinden wij essentieel om elkaar bij te staan bij verdriet en samen afscheid te moeten nemen van een dierbare.

De afscheidsdienst wordt samen met de nabestaanden vorm gegeven. Hun wensen en inbreng worden zeer op prijs gesteld.

Wij verzorgen de afscheidsdienst voor uw dierbare graag, ook al heeft u geen binding met onze kerk.

De afscheidsdienst kan geheel door onze kerk worden verzorgd. De nabestaanden kunnen ook zelf een predikant en/of organist kiezen.

De hoeveelheid zitplaatsen is beperkt tot 120 personen.

Als u van onze diensten gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met:

Bets de Fijter

Tel. 0486-412480

Email: fam.defijter@hetnet.nl

Tarieven:

Trouwdienst: 550 Euro
Met eigen predikant en organist 250 Euro
Rouwdienst: 550 Euro
Met eigen predikant en organist 250 Euro